RAFINAT. SIGUR. REMARCABIL.


Suprafetele sculpturale, silueta conica si
detaliile expresive confera noului i30 un aer
sofisticat, dar in acelasi timp simplu și
versatil.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)

Monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta apare in retrovizoarele exterioare.

Functie de informare asupra vitezei limita (SLIF)

Utilizeaza camera frontala si informatiile transmise de sistemul de navigatie pentru a identifica indicatoarele din trafic referitoare la viteza maxima permisa. Detaliile sunt afisate atat pe ecranul navigatiei, cat si pe instrumentarul de bord.

Sistemul de avertizare in cazul unei coliziuni frontale (FCWS) & Sistemul autonom de franare (AEB)

FCWS utilizeaza camera frontala pentru detectarea posibilitatii unei coliziuni, alertand conducatorul auto. AEB aplica automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita sau minimiza efectele unui astfel de accident. Optional, FCWS poate include functia de detectare a pietonilor.

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAA)

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie a directiei sau semne de oboseala, avertizand conducatorul auto printr-un semnal sonor si un mesaj vizual, afisat pe instrumentarul de bord. Sistemul analizeaza diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Aspect distinctiv

Noua generatie i30 se remarca prin elementele de design specifice Hyundai.

Experiente dinamice

Noua gama de motorizari, suspensia spate multi-link, precum si structura rigida a caroseriei ofera experiente dinamice si eficiente la volan.

EXPRESIV. PROPORTIONAT. IMPUNATOR.

UN PAS INAINTE SPRE UN STIL ATEMPORAL

Faruri cu tehnologie LED

Farurile LED ofera o imagine clara si luminoasa, pentru o calatorie sigura si confortabila.

Lumini de zi cu tehnologie LED (DRL)

In conditii de vreme nefavorabila, proiectoarele de ceata ofera un plus de siguranta, in timp ce luminile de zi cu tehnologie LED marcheaza lateralele barei de protectie.

Grila frontala tip cascada

Noua grila frontala de tip cascada, inspirata de fluiditatea otelului topit, ofera modelului o alura puternica si dinamica.

Bara de protectie fata

Forma barei de protectie fata confera un aspect sportiv noului Hyundai i30.


Bandou cromat

Evidentiaza linia laterala a noului i30, oferind un aspect elegant modelului.

Jante

Autovehiculul este disponibil cu jante din aliaj de 17 si 16 inch sau din otel de 15 inch.


Spoiler spate

Spoilerul spate sporeste eficienta aerodinamica. In plus, stopul integrat avertizeaza conducatorii auto despre manevrele de franare ale autovehiculului.

Blocuri optice spate

Ofera modelului un aspect puternic si rafinat. In plus, tehnologia LED contribuie la o mai buna vizibilitate in trafic.


Tipuri de culori pentru habitaclu

Clientii pot configura modelul in trei versiuni cromatice.

Ecran tactil de 8"

Bordul poate fi echipat optional cu un ecran tactil de 8’’, care integreaza functii media sau de navigatie, permitand conducatorului auto sa ramana conectat la trafic.
Navigatia este disponibila cu un abonament gratuit de sapte ani la serviciile Live.

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAA)

Monitorizeaza constant stilul de condus, avertizand conducatorul auto printr-un semnal sonor si un mesaj vizual, afisat pe instrumentarul de bord. Sistemul analizeaza diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Transmisia automata in sapte trepte cu dublu ambreiaj (7DCT)

Schimbarile de trepte sunt realizate fara pauza in transmiterea cuplului la roti, asigurand atat confort, cat si economie de carburant. Modelul i30 ofera trei posibilitati de rulare: Normal, Eco si Sport.

Cotiera fata

Pentru o pozitie confortabila la volan, cotiera poate fi glisata, oferind totodata posibilitati suplimentare de stocare.


Sisteme avansate de conectivitate

Hyundai i30 poate fi echipat cu noul sistem de navigatie cu ecran tactil de 8’’, disponibil atat cu Apple CarPlay, cat si cu Android Auto, care permite utilizatorilor conectarea dispozitivelor de tip smartphone. Mai mult, un incarcator wireless si un port USB se regasesc in consola centrala.

Apple CarPlay TM este marca inregistrata a Apple Inc. Android AutoTM este marca inregistrata a Google Inc.

Sistem climatizare automata

Sistemul de climatizare automata bi-zonala permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasagerul din fata.

1.4 T-GDi benzina

Propulsorul turbo pe benzina 1.4 T-GDi livreaza o putere crescuta de 140 CP si un cuplu de 242 Nm la 1.500 rpm. In plus, dispune de o cutie manuala in sase trepte (6MT) sau automata in sapte rapoarte cu dublu ambreiaj (7DCT).


Sistem autonom de franare (AEB)

Modelul beneficiaza de sistem autonom de franare la detectarea pietonilor. Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, AEB actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila. AEB functioneaza la viteze de peste 10 km / h.

Sistemul de avertizare in cazul unei coliziuni frontale (FCWS)

FCWS utilizeaza camera frontala pentru detectarea posibilitatii unei coliziuni, alertand conducatorul auto. AEB aplica automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita sau minimiza efectele unui astfel de accident.

Pilot automat inteligent (ASCC)

ASCC mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat pedala de acceleratie sau frana. In cazul in care traficul este blocat, sistemul aplica o forta de franare pentru oprirea vehiculului, accelerand in momentul in care se creeaza spatiu.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS)

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKAS avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)

Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

UN PAS INAINTE SPRE EFICIENTA MAXIMA

Noul i30 ofera echipamente si sisteme avansate pentru a asigura confortul si siguranta conducatorului auto si a pasagerilor deopotriva.

Sistem de navigatie

Noul sistem de navigatie este disponibil cu un ecran tactil de 8’’. Serviciile Live ofera informatii actualizate despre vreme, trafic, camerele radar, precum si detalii despre punctele de interes. Apple CarPlayTM este marca inregistrata a Apple Inc. Android AutoTM este marca inregistrata a Google Inc.

Frana de mana electronica

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla apasare a unui buton.

Sistem de asistenta la parcare

Parcarea nu a fost niciodata atat de simpla. Sistemul ofera siguranta si precizie datorita senzorilor pozitionati pe spoilerele fata si spate, avertizand sonor si vizual conducatorul auto despre apropierea unor obstacole, in momentul realizarii manevrelor de parcare.

Cinci ani garantie fara limita de kilometri

Noua generatie Hyundai i30 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Culori caroserie

Dimensiuni

DOTARI EXTERIOARE

Confort si functionalitate

Motorizare Echipare Pret lista Pret oferta Pret remat
Noul i30 1.4 100CP 5DR , Benzina, Manual, CLASSIC CLASSIC 16.172€ 13.621€ 12.121€
Noul i30 1.4 100CP 5DR , Benzina, Manual, COMFORT COMFORT 16.767€ 14.216€ 12.716€
Noul i30 1.0T-GDi 120CP 5DR , Benzina, Manual, HIGHWAY HIGHWAY 18.314€ 15.763€ 14.263€
1.0 T-GDi 120 CP 5DR, Benzina, Manual, Launch Edition HIGHWAY Launch Edition HIGHWAY 18.790€ 16.834€ 15.334€
Noul i30 1.0T-GDi 120CP 5DR , Benzina, Manual, HIGHWAY HIGHWAY 19.147€ 17.191€ 15.691€
Noul i30 1.4 T-GDi 140 CP 5DR, Benzina, Manual, EXCLUSIVE EXCLUSIVE 21.289€ 19.333€ 17.833€
1.6 CRDi 136 CP 5DR, Diesel, Manual, Launch Edition EXCLUSIVE Launch Edition EXCLUSIVE 22.479€ 19.928€ 18.428€
1.4 T-GDi 140 CP 7DCT 5DR, Benzina, Automat, Launch Edition EXCLUSIVE Launch Edition EXCLUSIVE, cu 7DCT 22.122€ 20.166€ 18.666€
Noul i30 1.4T-GDi 140CP 7DCT 5DR, Benzina, Automat, EXCLUSIVE EXCLUSIVE cu 7DCT 22.717€ 20.761€ 19.261€
Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Auto Romania SRL isi rezerva dreptul de a modifica
si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

Top