O EXPERIENTA PLACUTA LA VOLAN

Linii indraznete, tinuta impunatoare, caracter practic. Inspirat din filosofia de design specifica marcii “fluidic sculpture 2.0”, noul model Hyundai i20 a fost proiectat in cadrul Centrului European de Design din Rüsselsheim, Germania.

LIDER PE SEGMENT

Design sofisticat, habitaclu confortabil, luminos si spatios. Noul model i20 ofera cel mai extins spatiu interior din segmentul din care face parte.

ASPECT UNIC SI ELEGANT

Echipa de designeri a redesenat partea frontala, noua grila hexagonala oferind modelului un aspect distinctiv si elegant.

FARURI DINAMICE

Senzatia de confort si functionalitate este completata de farurile de zi cu tehnologie LED, bifunctionale.

VIZIBILITATE SI SIGURANTA SPORITE

In partea din spate, noul bloc optic confera modelului un caracter dinamic, luminile cu tehnologie LED oferind vizibilitate si siguranta sporite.

INTERIOR VERSATIL SI RAFINAT

Interiorul versatil completeaza designul exterior sofisticat al noii generatii i20. Una dintre cele mai interesante caracteristici este reprezentata de utilizarea unor blocuri de culoare, care creeaza senzatia de spatiu, oferind un aspect armonios. Pentru a evidentia dimensiunile impresionante, ocupantii locurilor din fata beneficiaza de spatiu suplimentar la cap, picioare si umeri, in timp ce locurile din spate pot acomoda confortabil pana la 3 adulti.

Selecteaza culoarea tapiteriei

MAI MULTA CONECTIVITATE

Telefonul mobil poate fi disponibil permanent datorita dispozitivului special de incarcare situat deasupra plansei de bord. Poti utiliza sistemul de navigatie prin satelit, selecta cu usurinta muzica preferata sau asculta posturile favorite de radio, conectand telefonului mobil prin Bluetooth direct la sistemul audio al noului i20.

ARMONIE SI ELEGANTA

Materialele de calitate superioara, placute la atingere, utilizate in habitaclu, completeaza armonios liniile elegante ale interiorului noului model.

Motorizari si Siguranta

1.25 MPi

Noua generatie i20 este disponibila intr-o versiune de motorizare pe benzina, care livreaza confort si rafinament impreuna cu cei 84 CP dezvoltati.

SISTEMUL DE CONTROL ELECTRONIC AL STABILITATII

Noul model i20 este echipat cu Sistemul de Control Electronic al Stabilitatii (ESC) si de Management al Stabilitatii Vehiculului (VSM), care reduc riscul de a pierde controlul vehiculului in conditii de aderenta scazuta, corectand trasa.

SISTEMUL DE ASISTENTA LA PORNIREA DIN PANTA

Pentru conducatorul auto totul este mai usor, noul model i20 fiind echipat, pentru prima data in standard, cu Sistemul de Asistenta la Pornirea din Panta (HAC– Hill-start Assist Control).

Sistemul HAC previne riscul alunecarii in spate a vehiculului la pornirea in panta.

SISTEMUL DE MONITORIZARE A PRESIUNII

Cu ajutorul Sistemului de Monitorizare a Presiunii in Pneuri conducatorul auto este tinut curent, pe parcursul intregii calatorii, cu situatia presiunii aerului din anvelope, prin intermediul senzorilor care transmit informatiile direct pe plansa de bord.

SISTEM DE SASE AIRBAG-URI

Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului.

SISTEMUL DE AVERTIZARE A DEPASIRII INVOLUNTARE A BENZII DE RULARE

In noul i20 nu exista riscul de a pierde controlul traiectoriei, datorita sistemului de Avertizare a Depasirii Involuntare a Benzii de Rulare (LDWS). Acesta avertizeaza vizual si sonor conducatorul auto in momentul in care vehiculul paraseste involuntar banda de rulare.

Dotari exterioare

Confort si functionalitate

Siguranta si securitate

Sistem audio

Motorizari

Dimensiuni

Masa si capacitati

Consum

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA
Top